1. Arvonnan järjestäjä: S&A Kankaala Oy, Y-tunnus 2785693-3, Välirinne 8, 90940 Jääli

2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua S&A Kankaala Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3. Arvontaan osallistumisaika on 10.12.2020 – 31.12.2020 Arvonta suoritetaan 30.01.2021 mennessä

4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5. Palkintona on 2kpl Auton käsinpesu ja sisäpuhdistus -palvelupakettia.

6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista S&A Kankaala Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. S&A Kankaala Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään S&A Kankaala Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään S&A Kankaala Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.