Autokorjaamo Oulun Ritaharjussa

LAPKAARA – autohuolto Oulu

Joustava, nykyaikainen ja ammattitaitoinen autokorjaamo yli 20 vuoden kokemuksella. Meillä voit huoltaa ja korjata autoasi joustavasti, sillä meillä voit maksaa myös laskulla ja osissa.

Lapkaara pitää autosi liikenteessä

Lapkaara on joustava, nykyaikainen ja ammattitaitoinen autokorjaamo jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme määräaikaishuollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin ajanmukaisesti autovalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Lisävarusteasennukset, kuten lisälämmitysjärjestelmät ja vetokoukut, tehdään myös uusiin autoihin. Sinun tarvitsee tietää autostasi vain rekisterinumero – sen perusteella me tiedämme, mitä juuri sinun autosi tarvitsee ja löydämme siihen oikeat varaosat ja tarvikkeet. Kilpailukykyiseen hintaan.

Lapkaaran autokorjaamo ja autohuolto sijaitsee Oulun Ritaharjussa Motonetin yhteydessä.

Teemme yhteistyötä Vianorin kanssa rengasasioissa.

autohuolto Oulussa

Autojerry-Superhuoltaja

Superhuoltajat ovat hyvät arviot saaneita, aktiivisia korjaamoja, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan erinomaista palvelua asiakkailleen. Superhuoltajat antavat AutoJerryssä tarjoamillensa töille vähintään kahden vuoden takuun.

Laatulupaus asiakkaille

Siistit huollon sijaisautot käytössäsi

Parannamme asiakaspalveluamme jatkuvasti ja panostamme myös sijaisautojen laatuun. Tarjoamme huollon tai korjauksen ajaksi käyttöösi turvallisen ja uudehkon henkilöauton edullisesti. Vuokraamme auton kätevästi myös viikonlopun ajaksi.

Huollon sijaisauto Viikonloppuvuokra
20€/VRK
90€/VKL

Autohuoltopalvelut

Määräaikaishuollot

Ajoneuvon määräaikaishuollot ja vuosihuollot kätevästi Lapkaaralta Oulusta. Kaikki yhdellä käynnillä, täyden palvelun autokorjaamosta.

Merkkihuollot

Monimerkkihuollot aina merkkikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti.  Valittuihin merkkeihin täytämme myös sähköiset huoltokirjat.

Lisälämmittimien korjaukset ja ilmastointihuollot

Huollamme autostasi niin lämmittimet kuin ilmastoinnitkin nopealla aikataululla ja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Rengashotelli & Rengastyöt

Lapkaara tekee rengastyöt ja tasapainotukset ammattitaidolla. Rengashotelli, huollot ja rengastyöt, kaikki saman katon alta.

Öljynvaihdot

Laajentuneen palveluvalikoiman ansiosta löydät Lapkaaralta myös automaattilaatikon koneellisen öljynvaihdon ja huuhtelun.

Nelipyöräsuuntaukset

Jos ohjauksesi puoltaa, on syy usein pyörien ohjauskulmissa. Nelipyöräsuuntaukset helposti ja edullisesti Lapkaaralta.

LAPKAARAN TEHOKAS AUTOHUOLTOPROSESSI

Yrittäjä autosi asialla

Lapkaaran keskiössä ahertaa yrittäjä Arto Kankaala, 31. Arto on alun perin kouluttautunut tradenomiksi (amkk). Kuitenkaan valmistumisen jälkeen töitä ei löytynyt omalta koulutusalalta, joten Arto suuntasi katseensa kohti yrittäjyyttä. Lapkaaran toiminta on aloitettu jo 90 – luvulla. Vetovastuu siirtyi S&A Kankaala Oy:lle eli Arto Kankaalalle ja hänen vaimolleen Sara Kankaalalle vuonna 2016, ja toimintaa on laajennettu siitä asti koko ajan kohti täyden palvelun autotaloa. 

Yritystoimintaan on kuulunut myös takaiskuja, mutta kovalla työllä niistäkin on selvitty. Arto on käynyt useissa eri koulutuksissa yritystoimintansa kehittämiseksi. “Ei saa luovuttaa, Minä olen 45 prosenttisesti invalidi. Jos olisin jäänyt kotiin, asiat voisivat olla huonommin”, toteaa Arto Kankaala. Toiminta aloitettiin ensin Jäälissä, jonka jälkeen sitä laajennettiin Ritaharjuun. Nykyisin Lapkaaran kaikki palvelut löytyvät keskitetysti Ritaharjun uusista tiloista, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. 

Arto Kankaala sai Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuorin yrittäjä 2021 -palkinnon. 

“Meillä on aivan huippu porukka. Asiakkaiden palaute on ollut rohkaisevaa ja tästä on hieno jatkaa yrityksen kehittämistä. Asiakaspalvelu on meidän juttu”, toteaa toimitusjohtaja Arto Kankaala.

Olipa autosi vika pieni tai suuri – meiltä löytyy siihen apu! Tervetuloa Oulun Ritaharjuun!

lapkaara
autohuolto osamaksu

Tällaista autohuollon olisi aina pitänyt olla.

Asiakaspalvelu on tärkein kilpailuvalttimme. Meille saavut aina hymy huulilla.

Me hinnoittelemme tarjouksiimme myös ne korjaukset, jotka muissa huolloissa saattavat ”paljastua” vasta huollossa. Meillä onnistuu myös maksaminen pienemmissä erissä.

Meiltä löytyy osaaminen ja oikeat laitteet kaikkien merkkien huoltamiseen.

Meillä huoltoa ei tarvitse odottaa viikkojen päähän.

Meillä ymmärrät, mitä autollesi teemme.

Olemme yrittäjiä. Maineemme on kaikki kaikessa. Siksi meillä on koko ajan kaikki pelissä.

Autohuoltomme ja katsastuksemme sijaitsee aivan nelostien tuntumassa Oulun Ritaharjussa, joten paikalle on sujuvaa saapua.

Asiakaskokemuksia

Post Views: 32