Säästä tilaa ja aikaa valitsemalla rengassäilytys

Lapkaaran rengassäilytys säästää aikaa ja energiaa

Autonrenkaiden säilytys saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Likaiset renkaat vievät paljon tilaa kellarivarastosta tai autotallista, ja niiden vaihtaminen tai vieminen rengasliikkeeseen pari kertaa vuodessa ei varsinaisesti ole mukavinta ajanvietettä. Monissa taloyhtiöissä on jopa renkaiden säilyttäminen talon yhteisissä säilytystiloissa erikseen kielletty. Renkaiden säilyttäminen Lapkaaran rengashotellissa onkin varteenotettava vaihtoehto, sillä palveluumme kuuluu renkaiden säilytyspalvelu, pesu sekä vaihto autoosi yhteishintaan vain 79,90 euroa!

Meiltä vaivatta renkaat alle suoraan varastosta

Renkaidenvaihto hoituu vaivattomasti kun renkaat ovat meillä säilytyksessä. Sinun ei tarvitse kuin tuoda auto meille ja hoidamme loput. Renkaanvaihdon yhteydessä saat puhtaaksi pestyt renkaat alle, ja pystymme samalla tarkistamaan niiden kunnon ja urasyvyyden sekä tietenkin rengaspaineet. 

Renkaiden säilytys tapahtuu kumiseokselle optimaalisissa olosuhteissa suojattuna UV-säteilyltä, kosteudelta ja lämpötilanvaihteluilta. Omassa autotallissa tai varastossa säilytettäessä renkaat saattavat altistua myös esimerkiksi öljyille tai kemikaaleille, jotka ovat myrkkyä renkaille. Lapkaaran säilytyksessä renkaasi pidetään varmasti suojassa haittavaikutuksilta, ja näin maksimoit sekä ajoturvallisuuden että renkaiden käyttöiän, jolloin säästät selvää rahaa.

rengassäilytys

Huonot renkaat eivät enää pääse yllättämään

Renkaat ovat ainoa kontaktipiste tien ja autosi välillä, ja jokaisen pinta-ala on vain kämmenen suuruinen. Niiden kuntoa on siis syytä pitää silmällä säännöllisesti. Joka vuosi saamme lööpeistä lukea, kuinka talvi yllätti jälleen autoilijat. Valitettavasti vuosittain sattuu jopa kuolemaan johtavia kolareita, joihin renkaiden huono pito on ollut osatekijänä.

Vähemmänkin vakavia, mutta silti harmillisia seurauksia huonokuntoisista renkaista voi tulla. Riittämätön urasyvyys voi johtaa katsastuksessa jopa ajokieltoon, ja tien päällä poliisi voi sakottaa vähäisestä urasyvyydestä. Tämä koituukin vuosittain monen autoilijan kohtaloksi, sillä poliisi pitää mittavia rengasratsioita säännöllisesti varsinkin syksyisin.

Laissa määritetty vähimmäisurasyvyys on kesärenkaille 1,6 millimetriä ja talvirenkaille 3 millimetriä. Silmämääräisesti urasyvyyttä on kuitenkin vaikea arvioida ja valitettavan harvat meistä muistavat tutkia asiaa urasyvyysmittarilla. Kun tuot renkaasi meille säilytykseen, voit olla varma, että niiden urasyvyys tulee tarkastettua aina, kun ne autoosi laitetaan. Teemme yhteistyötä Vianorin kanssa, joten meidän kautta hoituu myös uudet ja laadukkaat renkaat autoosi, mikäli niille on tarvetta.

Kysy meiltä myös vanteet ja muut korjaustyöt sekä nelipyöräsuuntaukset! Tervetuloa autokorjaamollemme Oulun Ritaharjuun!

autohuolto osamaksu
Post Views: 51