Auton myynti

Anna Lapkaaran automyynnin hoitaa autosi myynti puolestasi

Haluaisitko autostasi parhaan mahdollisen hinnan, mutta olet kyllästynyt renkaanpotkijoihin ja turhiin koeajoihin? Eikö auton myynti autoliikkeeseen houkuttele, sillä pelkäät saavasi minimiin tingityn tarjouksen? Tai ehkä haluaisit ammattilaisten kirjoittavan vastustamattoman myynti-ilmoituksen ja ottavan edustavat kuvat juuri kiiltäväksi puhdistetusta autostasi?  Silloin ratkaisu on Lapkaaran automyynti! Me emme osta autoasi pilkkahintaan, vaan myymme sen suoraan puolestasi. Saat käyttöösi autoliikkeen parhaan osaamisen auton myynnin edistämisessä. Palveluumme kuuluu aina:

  • Kuntotarkastus
  • Auton perusteellinen puhdistus ja fiksaus
  • Upeat myyntikuvat
  • Ammatilaisen laatima myynti-ilmoitus kattavassa verkostossamme
  • Jatkuva, väsymätön myyntityö kunnes auto on myyty
  • Kaikki paperityöt hoidettuna puolestasi

Auton myynti on tehty sinulle mahdollsimman helpoksi. Automyyntimme toimii verkossa, joten autosi säilyy käytössäsi koko myyntiprosessin ajan. Sinun tarvitsee vain tuoda auto kertaalleen meille noin kahdeksi tunniksi. Sinä aikana tarkastamme autosi tarkkaa katsastusprotokollaa vastaavassa kuntotarkastuksessamme, jonka ansiosta voimme taata kiinnostuneille ostajille auton olevan huippukunnossa. Siivoamme ja käsittelemme autosi niin kiiltäväksi, ettet ole tunnistaa sitä. Lopuksi ammattivalokuvaaja kuvaa autosi ja sen jälkeen voit jättää kaiken meidän huoleksemme.   Kokeneet myyjämme laativat autosta myynti-ilmoituksen, joka saa lukijansa sukat pyörimään jalassa. Huippuunsa hiotut ilmoituksemme saavat verkostossamme yli puoli miljoonaa näyttöä joka ainoa kuukausi! Emme kuitenkaan vain jätä verkkoja vesille ja toivo parasta, vaan lisäksi autokauppiaamme aloittavat aktiivisen myymisen, jotta autosi myyntiaika saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä. Ostajan löytyessä sovimme kanssasi koeajon, hoidamme kaupanteon, mahdollisen rahoituksen ja kaikki paperityöt kokonaan puolestasi. 

Palvelumme on käytössäsi ympäri Suomen

Oulun alueella sinua palvelee Lapkaaran toimipiste, mutta palvelumme on käytettävissäsi myös muualla Suomessa! Jos asut yli 100 kilometrin päässä Oulusta, voit viedä autosi lähimmälle Vianor-ketjun toimipisteelle, jossa autollesi tehdään täysin samat toimenpiteet kuin omalla toimipisteellämme Jäälissä. Voit siis käyttää palveluamme todella joustavasti mistä ja milloin vain! Anna rautaisten osaajiemme hoitaa autosi myynti, parhaaseen mahdolliseen hintaan!  

Jätä yhteydenottopyyntö