Toiveautopalvelu

Lapkaara Toiveautopalvelu etsii sinulle unelmiesi auton - vaikka nukkuessasi!

Lapkaaran Toiveautopalvelu tekee auton ostamisesta helppoa. Voit hoitaa kotisohvaltasi käsin kaiken muun paitsi koeajon. Sitä varten joudut nimittäin astumaan ulos, sillä tuomme auton kotiovellesi. 

Auton oston ei tarvitse olla riskisijoitus

Auton ostaminen voi olla melkoista onnenkauppaa. Valinnanvaraa on juuri sen verran, mitä autoliikkeestä sillä hetkellä sattuu löytymään. Tai kenties löydät sopivan auton verkosta, mutta valitettavasti se sijaitsee satojen kilometrien päässä. Yksityishenkilöltäkin auton voisi ostaa, mutta sen kunto on yleensä täysi arvoitus. Voisiko tämän kaiken tehdä jotenkin helpommaksi?

Toiveidesi mukainen auto ammattilaisen valitsemana ja tarkastamana - suoraan kotiovellesi

Lapkaaran Toiveautopalvelu tekee auton ostamisesta ennennäkemättömän vaivatonta ja turvallista. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa meille, millainen on unelmiesi auto ja me hoidamme loput. Saat ensimmäiset ehdotukset sopivista autoista sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa ja halutessasi koeajolle, tuomme auton sinulle. Kaupat tehdään helposti digitaalisella myyntisopimuksella, joten paperien pyörittely voi jäädä historiaan. Hoidamme muutenkin paperityöt puolestasi, ja sinä voit keskittyä ihailemaan uutta autoasi. 

Valinnanvaraa löytyy, sillä Toiveautopalvelumme kautta löydät tarpeisiisi sopivan auton niin uutena tai käytettynä. Haluamasi auton löydämme sinulle tarvittaessa kauempaakin, vaikka ulkomailta asti! Kauttamme voit ostaa auton joustavasti kerralla tai edullista rahoitusmalliamme hyödyntämällä. Toiveautopalvelua käyttäessäsi voit myös olla varma, ettet maksa autostasi ylihintaa, sillä kokeneet autokaupan osaajamme tietävät käyvän markkinahinnan jokaiselle automerkille ja vuosimallille. Anna meidän neuvotella unelmiesi autolle reilu hinta!

Toiveautopalvelun kriteerit ovat tiukat, joten voit luottaa kaikkien sinulle ehdotettavien autojen käyneen läpi ammattilaistemme suunnitteleman tarkastusprosessin. Emme halua suositella asiakkaillemme yhtäkään huonoa autoa, vaan kaikkien autojen on oltava täysin toimivia ja luotettavia. Kokeneet katsastajamme tekevät kaikille autoille kattavan kuntotarkastuksen. Puhdistamme ja siivoamme auton sisältä ja ulkoa, jotta voit nauttia uuden auton tuoksusta, oli unelmien menopelisi sitten minkä ikäinen tahansa! 

Lapkaara automyynti löytää uuden kodin myös vanhalle autollesi

Mikäli edellinen autosi on vielä myymättä, kerrothan siitä meille, ja myyntipalvelumme ottaa autosi myyntiin. Puhdistamme autosi, teemme huippuunsa hiotun myynti-ilmoituksen, otamme ammattitasoiset kuvat ja myymme autoasi aktiivisesti verkostossamme, jonka kautta ilmoituksemme saavat yli 500 000 katselukertaa joka kuukausi. Neuvottelemme autostasi parhaan hinnan ja myymme sen nopeasti. Auton vaihto ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Jätä yhteydenottopyyntö