Fiksaamo Oulun Jäälissä

Autosi ansaitsee huolenpitoa. Tuo ajoneuvoosi hieman lisää luksusta Fiksaamon palveluiden avulla. Meillä voit maksaa kätevästi myös laskulla tai osissa.

Lapkaara Fiksaamo

LapKaara Fiksaamo on ajoneuvojen fiksaus- ja detailing-palveluihin, kiillotuksiin ja pinnoituksiin erikoistunut autonhoitoalan toimija. Toiminnan perusta on jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja asiantuntevan palvelun tarjoaminen, juuri sinun tarpeet huomioiden. Ammattitaitoamme on suositella käyttötarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

LapKaara Fiksaamo haluaa olla asiakkaidensa keskuudessa tunnettu Oulun parhaana tekijänä. Tärkeintä on se, että työt tehdään jokaiseen ajoneuvoon yksilöllisesti, eikä ns. sarjatuotannolla. Varmistamme tällä korkean laadun töissämme ja pystymme siihen mitä lupaamme. Meillä on intohimo tutustua ja perehtyä eri valmistajien tuotteisiin ja parhaimpiin menetelmiin, koska emme ole vain yhden tuotemerkin yritys. Valitsemme parhaimmat tuotteet ja pidämme työnlaadun täydellisen hiottuna loppuun asti. Palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja jokaiseen työhön varataan riittävästi aikaa, näin varmistetaan täydellinen laatu.

Fiksauspalvelut

Kiillotukset, kestopinnoitukset, käsinpesut... Parasta laatua!

Parannamme asiakaspalveluamme jatkuvasti ja panostamme myös sijaisautojen laatuun. Tarjoamme huollon tai korjauksen ajaksi käyttöösi turvallisen ja uudehkon henkilöauton edullisesti. Vuokraamme auton kätevästi myös viikonlopun ajaksi.

Pyydä tarjous myös räätälöidyistä käsittelyistä
Jätä yhteydenottopyyntö
Hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Tarkemman fiksauksen tai detailing työn kustannusarvion saat ottamalla meihin yhteyttä.

KORREK PRO TFC -pinnoittamisella saavutetaan merkittäviä etuja:

Auton maalipinnan itsepuolustus

Korrek Pro -pinnoitteet ovat huippulaatuisia ohutkalvopinnoitteita autoille, joilla pidennät maalipinnan hyvää ulkonäköä kiiltävän ja likaa hylkivän teknologian ansiosta.

KORREK PRO CERAMIC TFC EVO ALK. 790€

KORREK Pro Ceramic TFC Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

KORREK Pro Ceramic TFC Evo jatkaa KORREK Pro Ceramic TFC Curen viitoittamalla tiellä autoalan pinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evo luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin. Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.

Ceramic TFC Evon lian ja veden hylkiminen on saatu vietyä uudelle tasolle. Sen helpompi puhdistettavuus suojaa auton pintaa tehokkaammin kuin mikään aikaisempi pinnoitteemme on kyennyt tekemään. Ceramic TFC Evo asennetaan aina huolellisesti puhdistettuun ja koneellisesti viimeisteltyyn pintaan. Tällä varmistetaan se, että pinnoitettavan auton pinta on riittävän tasainen ja syväpuhdistettu, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Ceramic TFC Evon kestävyys auton pinnalla on n. 5-6 vuotta

KORREK Pro TFC tuotesarjan keraamiset pinnoitteet suojaavat autoasi

Kamikaze Collection
"The Amazing Detail from Far East"

Kamikaze Collection tarjoaa vallankumouksellisen valikoiman  high end tason autonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Japanissa. Kamikaze Collection yhdistää huipputeknologian perinteiseen tietotaitoon ja toimittaa todella innovatiivisia ja ainutlaatuisia tuotteita ilman tyypillistä hypeä. 

“Kaizen”-lähestymistapaa käyttävä Kamikaze Collection keskittyy jatkuvaan parantamiseen varmistaakseen, että asiakkaat hyötyvät tuotteista, jotka todella tuottavat lisäarvoa. Kai Morita loi Kamikaze Collection -tuotteet vuonna 2013 tuodakseen autoteollisuuden markkinoille tehokkaita tuotteita, joiden suorituskyky puhuisi puolestaan markkinointitaktiikkaa käyttämättä. 

Olemme virallinen Kamikaze Collection asennuspiste ja meiltä saat kaikki Kamikaze Collectionin keraamiset pinnoitteet ja vahat asennettuna

Henkilökunta

Henkilökuntamme on autonhoitoalan Detailing -tason ammattilaisia. Meiltä onnistuu ongelmitta pesut, sisustanhoidot, kiillotukset, ja erityisesti pinnoitukset. Pietu on aktiivisesti mukana järjestämässä koulutuksia ja hän on mukana myös “Jotkut Paikalliset Fiksarit” Youtube porukassa.

Pietu vastaa Lapkaaran Fiksaamon toiminnasta ja pitää huolen erittäin korkeasta laadusta. Tule käymään meillä, arvioimme autosi maalipinnan kunnon ja voit samalla varata Pietulta ajan autosi hellään käsittelyyn. Ohjeistamme myös asiakkaamme huolehtimaan ajoneuvosta käsittelyn jälkeen.

Asiakaskokemuksia