Erikoisvahaukset

Lapkaaralta erikoisvahaukset alkaen 150 euroa

Lapkaaran autofiksaamon palveluvalikoimaan kuuluvat myös erikoisvahaukset. Laadusta tinkimätön henkilökuntamme kehittää osaamistaan ja tutustuu markkinoiden uusimpiin huipputuotteisiin vuodesta toiseen. Siksi emme tarjoa yhtä tuotetta joka asiakkaalle, vaan palvelumme alkaa juuri sinun autollesi sopivimpien työvälineiden ja -vaiheiden suunnittelusta. Erikoisvahaukset suoritamme räätälöidysti eri valmistajien parhailla vahatuotteilla. 

Maalipinnasta huolehtiminen suojelee auton jälleenmyyntiarvoa

Auton maalipinta joutuu jatkuvasti lian, kosteuden, erilaisten kemikaalien ja vaihtelevien olosuhteiden armoille. Varsinkin Suomen olosuhteissa kesät talvet uskollisesti palveleva auto

joutuu kestämään lämpotila polttavista helteistä jäätäviin pakkasiin. Talvisin auton maalipintaa rasittavat tiesuola ja hiekoitushiekka sekä jopa muiden autojen renkaista lentävät nastat. Muina vuodenaikoina kiusana ovat vesi, kura, piki, hiekka ja pienet kivet. Tällaisissa olosuhteissa voidaan auton maalipinnan ikää pidentää käyttämällä ohuen kerroksen muodostavaa vahaa, joka paitsi näyttää hyvältä, myös suojaa autoa naarmuilta ja muilta vaurioilta. 

Kiiltävä auto on myös todellinen katseenvangitsija. Huolellisesti pesty auto ei kuitenkaan puhtaana kauaa säily, mikäli autosta huolehtiminen jätetään pelkkään pesuun. Sen sijaan ammattitaidolla valittu ja levitetty vaha hylkii likaa ja lisää maalipinnan kiiltoa ja värimaailman syvyyttä, pitäen auton säihkyvänä pitkään.

Vahan valinta ja käyttö kannattaa tehdä huolella

Vahoja on erilaisia, samoin kuin tapoja käyttää niitä. Vaha voi olla nestemäistä tai kiinteää, ja sen alkuperä voi olla niin luonnonvaha, synteettinen polymeeriyhdiste kuin jopa edellä mainittujen yhdistelmä. Yksiselitteisesti kaikkiin tilanteisiin parasta vahatuotetta on hankala määrittää. Vanhalla rätillä levitetty marketin edullisin vaha kannattaa kuitenkin suosiolla unohtaa, sillä tulosta ei voi verrata ammattilaisen huippuvälineillä tekemään työhön. Pahimmillaan on mahdollista jopa saada aikaan vahinkoa auton maalipinnalle, mikäli vahaukseen käytetään likaisia välineitä tai toimenpiteen aikana vahaan pääsee sekoittumaan esimerkiksi hiekkapölyä tai muita epäpuhtauksia.

Upea lopputulos syntyy tiedolla ja taidolla

Vahoista on hyvä ymmärtää, sopivatko niiden ominaisuudet haluttuun käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi kiiltoa parantavien ominaisuuksien saavuttaminen saattaa vaatia, että vahaan lisätään aineita jotka puolestaan heikentävät suojausominaisuuksien pitkäkestoisuutta. Myös vahan levittäminen maalipintaan voidaan tehdä usealla tavalla. Kuluttajatuotteita käyttävä kokematon autonrassaaja levittää tuotteen yleensä käsin, jolloin vahakerroksen paksuus on helposti arpapeliä. 

Ammattilaisten keinovalikoima taas vaihtelee aina kiinteistä vahoista sumutettaviin ratkaisuihin. 

Me Lapkaaralla valitsemme autollesi varmasti sopivan vahan ja levitämme sen vuosien kokemuksella. Teemme jatkuvaa työtä löytääksemme markkinoiden laadukkaimmat tuotteet jotta voimme luvata sinun autollesi parhaan mahdollisen suojan.

Lapkaaralta löydät myös TFC-kestopinnoitukset, kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme!

Jätä yhteydenottopyyntö