Käsinpesut

Hellävarainen käsinpesu Lapkaarassa nyt vain 60€

Auto tulisi pestä säännöllisesti ruostumisen ja lian pinttymisen estämiseksi. Parhaan lopputuloksen saa kun autoa jaksaa pestä kerran kuukaudessa tai parissa, jotta lika ja pöly eivät ehdi pinttymään. Säännöllinen pesu suojelee maalipintaa, mutta väärin tehdyllä pesulla voi autonsa maalipinnalle aiheuttaa myös vahinkoa. Koneellinen pesu tai huonosti tehty käsinpesu halvoilla välineillä sisältävät valitettavasti aina naarmuuntumisen riskin.

Pesuhallin harjat tai kotipihan pöly voivat tehdä vahinkoa autolle

Monelle autonpesu merkitsee automaattisesti sitä, että auto viedään huoltoaseman pesuhalliin, josta valitaan omalle lompakolle sopiva ohjelma ja toivotaan parasta. Ennen vanhaan levisi tiukasti myytti, että pesuhallien harjat naarmuttavat autoa ja siksi niitä tulisi välttää. Uskomus on sikäli väärä, että harjat itsessään eivät naarmuta maalipintaa. Epäpuhtaudet ja hiekkapöly kuitenkin naarmuttavat, joten jos harjat eivät ole puhtaita, voi vahinkoa syntyä. Käytännössä jokaisen ilmassa leijailevan hiekanjyvän poisto pesuhallista on mahdotonta, ja siksi niitä voi päästä harjoihinkin.

 

Hiekka ja pöly ovat ongelma myös kotonaan autoa peseville. Pihalla tai autokatoksessa pöly laskeutuu esipestyn auton pinnalle sekunneissa, ja seuraavaksi autoa aletaan hangata. Jos vielä pesussa käytetään harjaa tai vanhoja sieniä, pesukintaita tai muita välineitä, on maalipinnan vahingoittaminen valitettavan helppoa. Huonoilla välineillä ei pesusta muutenkaan tule mitään, pelkällä ämpärillä ja sienellä ei nimittäin pitkälle pötkitä. Suositeltavaa olisi käyttää paineruiskua tai -pesuria pesuaineiden levittämiseen, ja käyttää erikseen esipesuainetta ja varsinaista autoshampoota. Yleinen virhe on myös pesuvälineen huuhtelu samassa ämpärissä jossa on pesuaine.

Myös paras pesutulos saavutetaan kunnon käsinpesulla

Vaikka äkkiseltään voisi kuvitella, että pesun hellävaraisuus ja puhdistustehokkuus ovat keskenään ristiriidassa, antaa hellävarainen käsinpesu myös parhaan puhdistustuloksen. Käsinpesussa päästään vaikeasti puhdistettaviin paikkoihin käsiksi paremmin kuin pesuhallin isoilla harjoilla, ja vaikeille tahroille voidaan antaa erityishuomiota. Lisäksi oikein valitut pesuaineet auttavat säästämään mahdollista vahapintaa, kun taas markettien liuotinpesuaineet usein vievät vahan mennessään. Säästynyt, kosteutta hylkivä vaha auttaa maalipintaa kuivumaan nopeammin, jolloin siihen jää vähemmän kuivumistahroja ja kosteuteen tarttunutta pölyä.

Lapkaaran käsinpesu on parasta puhdistusta autollesi

Me Lapkaaralla käytämme markkinoiden parhaita aineita ja välineitä. Pesutilamme on puhdas ja olosuhteet ovat optimaaliset auton kuivumiselle ilman vastapestyyn pintaan tarttuvaa hiekkaa tai pölyä. Voit myös luottaa siihen, että meillä autosi maalipintaan ei kosketa harjalla, jolla on juuri hinkattu toinen, kurainen auto puhtaaksi. 

Meiltä saat myös vahaukset ja likaa hylkivät kestopinnoitteetkysy lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö