Sisustan puhdistus

Lapkaaran fiksaamo saa autosi loistamaan niin ulkoa kuin sisältä! Valitse laaja sisäpuhdistus hintaan 89 € / tunti tai kevyt sisäpuhdistus 70€

Suomen oloissa auton sisään kulkeutuu kenkien, vaatteiden ja erilaisten roiskeiden mukana muun muassa lunta, hiekkaa, kuraa ja kaikkea siltä väliltä. Matkustajatkin saattavat aiheuttaa mitä erilaisimpia sotkuja – luultavasti jokaisessa lapsiperheessä on koettu, miten lomareissun eväät eksyvät penkin kautta lattialle. Miltä autosi verhoilu näyttää tällaisen cocktailin jälkeen? Tuskin kovin hyvältä.

Kotikonstein voi olla vaikeaa saada tahroja ja pinttymiä irtoamaan ja verhoilua näyttämään uudenveroiselta, mutta onneksi ammattilaisilla on lääkkeet tähänkin ongelmaan. Tuo autosi meille ja saat sen takaisin säihkyvän puhtaana ja täynnä uuden auton tuoksua!

Puhdas auto takaa mukavia ajokilometrejä

Useimmat autoilijat pitävät jotenkuten huolta autonsa maalipinnasta pesemällä autoa säännöllisesti, mutta sisustan puhdistus jääkin sitten usein unholaan. Niillekin, jotka siihen ryhtyvät, tarkoittaa puhdistus yleensä pikaista imurointia ja kuramattojen pudistelua. Paljon muutakin on sisustalle kuitenkin tehtävissä, ja hyvä lopputulos miellyttää silmää ja parantaa matkustusviihtyisyyttä. Parhaassa tapauksessa kulahtaneen ja puhtautta hehkuvan sisustan ero voi näkyä jopa euroina auton jälleenmyyntiarvossa. 

Koko sisusta ei puhdistu yhdellä ja samalla aineella

Auton sisätiloista löytyy mitä erilaisimpia materiaaleja aina kankaista muoviin, metalleihin ja jalopuuhun. Niistä jokainen vaatii omat puhdistusaineensa ja -tekniikkansa. Kenties hankalimpia puhdistettavia ovat kangas- ja tekstiiiliosat joihin tahrat tarttuvat yleensä tiukasti. Auton lattia ja matot saavat tietenkin osakseen eniten kuraa ja roiskeita, mutta eivät ovet, istuimet tai edes kattokaan yleensä selviä täysin ilman elämän jälkiä. Ilman asianmukaisia välineitä niitä voi olla hankalaa saada puhtaaksi. Meiltä Lapkaarasta löytyy oikea ratkaisu jokaisen materiaalin puhdistukseen, jonka jälkeen pinnat voidaan myös käsitellä suoja-aineilla jotta ne pysyvät jatkossakin puhtaampina.

Lapkaaran täyden palvelun autofiksaamo tuo uutta loistoa autoosi lattiasta kattoon! Teemme niin käsinpesutkiillotukset kuin vahauksetkin  unohtamatta TFC-kestopinnoitekäsittelyjä. Kysy mitä voisimme tehdä juuri sinun autollesi ja saatat yllättyä! 

Jätä yhteydenottopyyntö