TFC-kestopinnoitukset

Kestävät ja kiiltävät KORREK Pro TFC-pinnoitteet Lapkaarasta

Lapkaaran autofiksaamon TFC-kestopinnoite suojaa autosi maalipinnan ja tuo autoosi uutta ilmettä ja kiiltoa. Ammattitaidolla tehty TFC-ohutkalvopinnoite suojaa maalipintaa ja jälleenmyyntiarvoa jopa useita vuosia. Toisin kuin useimmat vahat, pinnoitteet kestävät hyvin myös liuotinpesua. Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita tuotteita ja tarvikkeita, ja virallisena KORREK Pro-käsittelypisteenä valikoimaamme kuuluu neljä eri KORREK Pro Ceramic TFC-tuotesarjan käsittelyä.  Kaikki tuotesarjan pinnoitteet suojaavat maalipintaa:
  • UV-säteilyltä
  • tiesuolalta ja pieltä
  • kemikaaleilta, myös hiilivetypohjaisilta sekä muilta liuottimilta
  • öljyiltä
  • hapoilta ja emäksiltä
  • erittäin korkeilta lämpötiloilta, max. +1400 astetta
  • naarmuuntumiselta
  • jäältä ja lumelta
  • orgaanisilta epäpuhtauksilta

KORREK Pro Ceramic TFC-sarjan pinnoitteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne ovat syntyneet alan viimeisimmän tutkimustyön tuloksena. Pinnoite muodostaa auton pinnalle erittäin ohuen lasimaisen kiiltävän kalvon joka kestää kulutusta erittäin hyvin. Pinnoite hylkii likaa ja vettä, joten käsittelyn jälkeen auton puhtaanapito on helpompaa. Autoa ei myöskään tarvitse enää vahata ollenkaan.

Ceramic TFC Evo alkaen 790 €

Evo on Ceramic-sarjan uusin huipputuote, ja se mahdollistaa lopputuloksen, jollaiseen ei mikään muu tuote pysty. Tutkimustyön tuloksena on syntynyt pinnoite, jonka uusi kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman kalvon. Tuloksena on entistä parempi kestävyys kulutusta ja kemikaaleja vastaan, syvempi värisävy ja voimakkaampi kiilto. Pro Ceramic Evo-käsittely tehdään aina koneellisesti viimeisteltyyn maalipintaan parhaan mahdollisen suojan takaamiseksi, joka kestää noin 5-6 vuotta. 

Ceramic TFC Cure alkaen 490 €

Cure on Ceramic-sarjan lippulaivatuotteisiin lukeutuva keraaminen elastomeeripinnoite, jonka uudenlainan kemiallinen rakenne pohjautuu pii- ja polymeeriyhdistelmiin. Elastomeerinen pinnoite on joustava, minkä ansiosta siihen ei tule mikrohalkeamia. Curen kiilto-, vedenhylkimis- sekä kulutuksenkesto-ominaisuudet lukeutuvat kiistatta markkinoiden parhaisiin. Se suojaa lähestulkoon kaikki autoista löytyvät pintamateriaalit. Cure mahdollistaa useamman käsittelykerroksen ilman, että niiden välinen tartuntapinta heikkenee, jolloin lopputuloksena on paksumpi pinnoite ja sitä kautta paremmat suojausominaisuudet. Pinnoite kestää jopa 3-4 vuotta.

Ceramic TFC One alkaen 290 €

One pohjautuu Curen kemialliseen rakenteeseen ja sen ominaisuudet ovat verrattavissa isoveljensä vastaaviin, mutta hieman erilaiset komponentit ovat madaltaneet valmistuskustannuksia ja tuoneet lähes saman tason lopputuloksen markkinoille edullisempaan hintaan. Mistään halvasta kopiosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä esikuvansa tavoin myös One voimistaa auton maalipinnan kiiltoa ja syventää värisävyä upeasti. Pinnoite kestää noin 1-2 vuotta.

Lapkaaran autofiksaamolta löydät myös muut palvelut, joilla saat autosi säihkymään! Kysy meiltä muun muassa käsinpesutkiillotukseterikoisvahaukset ja sisustan puhdistukset!

Jätä yhteydenottopyyntö