Lapkaara hinaus- ja noutopalvelu

Eikö auto lähtenytkään aamulla käyntiin vai sammuiko autosi kenties tien varteen tai et vain halua autollesi ylimääräisiä kilometrejä matkalla huoltoon.? Lapkaara hinaus- ja noutopalvelu tehokkaasti paikalla Oulun alueella palvellen asiakkaitaan kellon ympäri. Meiltä löytyy myös sijaisauto tarvittaessa käyttöösi.

Lapkaaran hinaus- noutopalvelulla homma hoituu yhdellä käynnillä kuntoon

Olemme paikallinen hinaus- ja noutopalvelua tarjoava kokonaisvaltainen autotalo Oulusta. Hinauksen/noudon yhteydessä meiltä löytyvät autohuolto, autokorjaamo ja katsastuspalvelut. Lapkaara turvaa autoilevan arjen tarjoamalla laadukasta ja asiakaslähtöistä hinaus- ja noutopalvelua Oulun alueella. Voit unohtaa autoiluun liittyvät huolet ja murheet käyttämällä palveluitamme. Haemme autosi myös huoltoon sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja voimme huollon jälkeen palauttaa sen takaisin sinulle! Näin sinun ei tarvitse asioida fyysisesti korjaamollamme, vaan voimme lähettää laskun sinulle. Säästät tällä tavalla omaa aikaasi ja auton kilometrejä, ja teemme arjestasi sujuvaa.

Me olemme apunasi tien päällä 24/7

Meille on tärkeää, että matkasi jatkuisi mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti eteenpäin. Autamme sinua yllättävissä tilanteissa kellonajasta riippumatta vuoden jokaisena päivänä. Valitse kustannustehokas Lapkaara hinauspalvelu. Lapkaara on huoltanut ja korjannut viimeisen 20 vuoden aikana yli 40 000 ajoneuvoa Oulun alueella. Hoidamme samassa yhteydessä autoosi liittyvän vianselvityksen sekä korjauksen. Lapkaaralta saat tarvittaessa myös käyttöösi korjauksen ajaksi sijaisauton.

Hinausvakuutuksella ei tarvitse huolehtia maksuista

Tiesitkö, että usein autojen vakuutuksiin kuuluu hinauspalvelu? Mikäli autollasi on hinausvakuutus, laskutamme hinauksesta vakuutusyhtiötä suoraan, eikä sinun tarvitse huolehtia maksusta! Vakuutusyhtiö korvaa hinauksen ilman omavastuuta, etkä menetä vakuutusbonuksia. Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi. Kuljetamme autosi turvallisesti ja luotettavasti autokorjaamollemme! Mikäli vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat meiltä sijaisauton käyttöön edullisesti.