Kamikaze Collection

Kamikaze Collection
"The Amazing Detail from Far East"

Kamikaze Collection tarjoaa vallankumouksellisen valikoiman  high end tason autonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Japanissa. Kamikaze Collection yhdistää huipputeknologian perinteiseen tietotaitoon ja toimittaa todella innovatiivisia ja ainutlaatuisia tuotteita ilman tyypillistä hypeä. 

“Kaizen”-lähestymistapaa käyttävä Kamikaze Collection keskittyy jatkuvaan parantamiseen varmistaakseen, että asiakkaat hyötyvät tuotteista, jotka todella tuottavat lisäarvoa. Kai Morita loi Kamikaze Collection -tuotteet vuonna 2013 tuodakseen autoteollisuuden markkinoille tehokkaita tuotteita, joiden suorituskyky puhuisi puolestaan markkinointitaktiikkaa käyttämättä. 

Olemme virallinen Kamikaze Collection asennuspiste ja meiltä saat kaikki Kamikaze Collectionin keraamiset pinnoitteet ja vahat asennettuna

Miyabi

Loistelias kiilto ja pitkäkestoinen suoja

Japanin kielessä sana “Miyabi” tarkoittaa vuosisatoja vanhoja koruttoman estetiikan, kauneuden ja hienopiirteisyyden eleganssia ja ihanteita. Tämä keraaminen pinnoite todellakin tarjoaa sitä, tehden autostasi upeasti kiiltävän taideteoksen. 

Kamikaze Collectionin Miyabi -pinnoite sisältää pienempiä molekyylejä kuin tavanomaisissa lasipinnoitteissa, tehden pinnasta vähemmän alttiin vesitahroille. Kestävä piidioksidirakenne antaa pinnoitteelle sen lujuuden ja upeasti valoa taittavat ominaisuudet, joka antaa mahtavan kiillon kaikenvärisille maalipinnoille.

Zipang

Uraauurtava yhdistelmä, joka luo pitkäkestoisen suojan

Zipang -sana tarkoittaa japaniksi kultaista. Nimi viittaa Marco Polon kuuluisaan kuvaukseen Japanista “Kultaisena maana”. ZIPANG-pinnoite yhdistää korkealaatuiset ainesosat Kamikaze Collection -tuoteperheen ultrakevyeen molekyylirakenteeseen, jonka hiilivety-yhdisteet antavat pinnoitteelle äärimmäiset vettähylkivät ja heijastavat ominaisuudet. Tämän pinnoitteen eteen tehty pitkä tutkimustyö ei ole mennyt hukkaan, sillä ZIPANG-pinnoite pitää autosi maalipinnan pitkään kiiltävänä ja virheettömänä.

Infinity-vahaus

Rakastatko klassien karnaubavahauksen kiiltoa, mutta kaipaisit myös kestävän keraamisen pinnoitteen suojaa? Kamikaze-perheen Infinity-vaha on silloin täydellinen valinta.

Tämä vaha on sekoitus korkealaatuista brasilialaista T1 Karnaubaa ja japanilaista keraamista pinnoitetta. Infinity-vaha tarjoaa autosi maalipinnalle häikäisevän kiillon ja kestävän pinnan.

Intenso-ikkunapinnoite

Upea ja kestävä keraaminen pinnoite auton lasipinnoille! Jo 50km/h jälkeen huomaat eron, kun vesipisarat vain vilisevät ohi jättämättä jälkiä tuulilasiin.Tämä pinnoite ei jätä tuulilasinpyyhkijöitä pomppiviksi tai aiheuta harmaata kalvoa lasipinnoille. Mahtavaa, pitkäkestoista suojaa ja veden- ja likaa hylkivän laatupinnoitteen ominaisuudet samassa paketissa.