Katsastus Oulun Jäälissä

Nopea ja edullinen katsastus Oulun Jäälissä sijaitsevassa liikkeessämme on tunnettu nopeasti ja asiakaslähtöisestä palvelustaan.

Rakkaalla katsastuspalvelulla on monta nimeä

Nyt tämä tykätty katsastuspaikka on löytänyt lopullisen kodin:

Auton katsastus Oulun Jäälissä helposti & nopeasti

Perustehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Panostamme samalla aktiivisesti asiakaspalveluun.

PAIKALLINEN, YKSITYINEN JA PALVELEVA!

Lapkaara katsastus

Lapkaara Katsastus sijaitsee Oulun Jäälin yrityspuistossa hyvien kulkureittien varrella osoitteessa Välirinne 8, 90940 Jääli. Voit varata katsastusajan ajanvarauksemme kautta.

Lapkaara Katsastus on paikallinen ja yrittäjävetoinen katsastusasema!

Perustehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää
autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Panostamme
samalla aktiivisesti asiakaspalveluun.
 
Katsastuslainsäädännön uudistus harvensi yksityiskäytössä olevien henkilö- ja pakettiautojen sekä raskaiden nelipyörien määräaikaiskatsastusväliä nykyisestä. Uudet säännökset tulivat voimaan 20.5.2018. Ajoneuvon seuraavan katsastusajankohdan voi tarkistaa katsastustodistuksesta, rekisteröintitodistuksen I-osasta tai Traficomin sähköisestä asiointipalvelusta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Määräaikaiskatsastukset kevyelle kalustolle ammattitaidolla Oulun Jäälissä

Varaa aikasi netissä ja tervetuloa katsastukseen!

Muutoskatsaukset

Ajoneuvo on muutoskatsastettava mikäli sen rakennetta tai käyttötarkoitusta muutetaan olennaisesti tai tehdään sellaisia muutoksia, jotka saattavat vaikuttaa sen turvallisuuteen tai ympäristövaatimuksiin. Varusteiden lisääminen tai poistaminen saattaa aiheuttaa muutoskatsastustarpeen.

Muutoskatsastus tehdään muutosten hyväksymiseksi ja tietojen muuttamiseksi tai täydentämiseksi rekisteriin. Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on määrittänyt yksityiskohtaiset perusteet muutoskatsastukselle.

Rekisteröintikatsaukset

Ajoneuvo tulee katsastaa rekisteröinnin yhteydessä mikäli se on:

Rekisteröinnit

Hoidamme Jäälin katsastusasemalla myös rekisteröinnit puolestasi. Ajoneuvo on rekisteröitävä aina kun sen omistaja vaihtuu. Muita rekisteröintiä vaativia tilanteita ovat ajoneuvon liikennekäytöstä poistaminen ja liikennekäyttöönotto sekä siirtoluvat.

Hinnasto

Ajoneuvot kokonaismassaltaan enintään 3500 kg
Määräaikaiskatsastus Päästömittaus (bensa,diesel,OBD) Traficomin valvontamaksu (sisältyy hintaan) Jälkitarkastus
45 €
10 €
-
20 €
Muutoskatsastus (pieni / iso / laaja) Päästömittaus ilman katsastusta Muualla aloitetun määräaikaiskatsastuksen jälkitarkastus
50 € / 80 € / 200 €
25 €
25 €

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Hinnat sisältävät ALV 24%

Asiakaskokemuksia