Yrityksille

Lapkaara palvelee myös yrityksiä ammattimaisin ottein. Erityisesti yritykset, joilla on käytössä useita autoja, hyötyvät yrityspalveluistamme – Näin säästät aikaa ja rahaa!

Säästä aikaasi ja huolla autosi ammattitaidolla

Onko yritykselläsi käytössään useita autoja? Aiheuttaako autojen huollattaminen tai yllättävien korjauksien tekeminen päänvaivaa? Sen ei tarvitse olla näin.

Lapkaara hoitaa yrityksesi autot kuntoon – yhdellä käynnillä tai sinulle sopivina ajankohtina. Saat meiltä kaikki palvelumme käyttöösi yrityksen autoihisi rengastöistä ja korjauksista aina katsastuksiin saakka.

Ei säätöä - kaikki hoituu laskutuksella

Voit tuoda meille esimerkiksi kaikki autosi kerralla vaikkapa lauantaina, jolloin toimenpiteet eivät vaikuta työviikkoonne mitenkään. Jokainen työntekijä voi tuoda auton myös silloin, kun teille parhaiten sopii. Toimenpiteistä lähetetään yksi lasku yrityksellenne, joten turhan säätämisen autojen huoltojen, korjausten ja renkaiden vaihtojen kanssa voi unohtaa.

Tyytyväiset yritykset asiakkaana

Lapkaaralla asioi useita tyytyväisiä yrityksiä ja yrittäjiä. Hommat hoituu vaivottomasti ja sujuvasti saman katon alta. Tarjoamme yrityksille monipuolisia palveluita. Liity sinäkin joukkoomme!

autohuolto yrityksille oulu

Asiakaspalvelu on meille tärkeää

Asiakaspalvelu on tärkein kilpailuvalttimme. Meille saavut aina hymy huulilla. Siksi meillä on niin hyvä asiakastyytyväisyys – emme vain huolla autoja, vain haluamme aidosti palvella asiakkaitamme. Oli kyse sitten autohuollosta tai katsastuksesta  – meille asiakas on aina tärkein.

Palvelumme voit maksaa myös joko laskulla tai osissa. Helppoa, vaivatonta ja joustavaa!

Ammattilaisemme löydät kätevästi Oulun Ritaharjusta Motonet-tavaratalon yhteydestä.

autohuolto osamaksu

Asiakaskokemuksia

autokorjaamo autohuolto
Post Views: 48